Contact Us - Email: info@ndla.co.uk Tel: (+44) 07943797330


A mixed use development comprising of student accommodation, Domestic dwellings and office space in a historic location in Bristol. The project created two courtyards functioning as the main outdoor recreational space for residents and a breakout space for employees. The design created a new north-south connection, and improved the streetscape whilst providing a large capacity for cycle-storage. 


The Western Courtyard also functions as part of a Sustainable Drainage System, catching rainwater from the development and channeling it through a planted swale, crossed by bridges and with structures containing cycle stands and storage. 


The landscape design was led by the terra firma consultancy Ltd, with Niall Williams providing design and technical support whilst in their employment. 

image26